1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO ve Amity Oil’in Trakya’daki arama ruhsatları sona erdi

TPAO ve Amity Oil’in Trakya’daki arama ruhsatları sona erdi

Enerji Günlüğü - TPAO ve Amity Oil’in Tekirdağ ve Kırklareli illerinde müştereken sahip bulundukları AR/AOI-TPO/4288 hak sıra no’lu petrol arama ruhsatının...

TPAO ve Amity Oil’in Trakya’daki arama ruhsatları sona erdi

Enerji Günlüğü - TPAO ve Amity Oil’in Tekirdağ ve Kırklareli illerinde müştereken sahip bulundukları AR/AOI-TPO/4288 hak sıra no’lu petrol arama ruhsatının süresi sona erdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye Petrolleri A. O. ve Amity Oil International Pty. Ltd.’nin Tekirdağ ve Kırklareli illerinde müştereken sahip bulundukları AR/AOI-TPO/4288 hak sıra no’lu petrol arama ruhsatının müddetinin sona erdiğini açıkladı. Açıklamada, ruhsatların söz konusu arama ruhsatından ARİ/AOI-TPO/K/F19-a1-1, ARİ/AOI-TPO/K/E19-d4-1 ve ARİ/AOI-TPO/K/E18-c3-2 paftalarının müşterek petrol işletme ruhsatı olarak verilmesi nedeniyle, 01.08.2017 tarihinde sona erdiği kaydedildi.

Şirketlerin sorumluluklarını bu ruhsat sonlanması nedeniyle yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketlerin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler