1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO’nun 1 adet petrol işletme ruhsatının süresi doldu

TPAO’nun 1 adet petrol işletme ruhsatının süresi doldu

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri’nin Batman ve Siirt il sınırları içinde sahip olduğu 1 adet petrol işletme ruhsatının süresi doldu.  Enerji...

TPAO’nun 1 adet petrol işletme ruhsatının süresi doldu

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri’nin Batman ve Siirt il sınırları içinde sahip olduğu 1 adet petrol işletme ruhsatının süresi doldu.  

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) Batman ve Siirt illerinde sahip olduğu 1 adet petrol işletme ruhsatının süresi sona erdi. Açıklamada söz konusu ARİ/TPO/K/L47-d2-1 pafta numaralı ruhsatın müddetinin 25 Ocak 2017 tarihinde sona erdiği belirtildi.

TPAO’nun ruhsat süresi dolumu sebebiyle üstlendiği sorumlulukları yerine getirmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bugünden itibaren bir yıl içinde selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Petrol İşeri Genel Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler