1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TPAO'nun Diyarbakır'daki iki ruhsatı Shell'e devredildi

TPAO'nun Diyarbakır'daki iki ruhsatı Shell'e devredildi

Enerji Günlüğü - TPAO'nun Diyarbakır'da sahip olduğu bir petrol arama ve bir petrol işleme ruhsatları Shell Upstream Turkey B.V.'ye devredildi. Enerji...

TPAO'nun Diyarbakır'daki iki ruhsatı Shell'e devredildi

Enerji Günlüğü - TPAO'nun Diyarbakır'da sahip olduğu bir petrol arama ve bir petrol işleme ruhsatları Shell Upstream Turkey B.V.'ye devredildi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, ilgili kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre, Türkiye Petrolleri A.O.’nun Diyarbakır ilinde sahip bulunduğu AR/TPO/4925 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının 26.05.2015 tarihinde intibakı sonrasında oluşan AR/TPO/K/L45-D numaralı paftanın, AR/TPO/3211 hak sıra no.lu arama ruhsatının ve ARİ/TPO/4857 numaralı petrol işletme ruhsatının her birinin tamamı üzerinde Shell Upstream Turkey B.V. lehine bir hak, Türkiye Petrolleri A.O. aleyhine bir takyit olarak 26.02.2012 tarihinde Petrol Siciline tesis ve tescil edilen hakların, Devlete hiçbir mükellefiyet tahmil etmemesi şartıyla, terkin edilmesine karar verildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler