1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Trabzon Kılıçlı HES için ÇED süreci başladı

Trabzon Kılıçlı HES için ÇED süreci başladı

Enerji Günlüğü - Bahser Enerji'nin Trabzon’da yapmayı planladığı Kılıçlı regülatörü ve HES projesi için ÇED süreci başladı.Çevresel Etki Değerlendirmesi...

Trabzon Kılıçlı HES için ÇED süreci başladı

Enerji Günlüğü - Bahser Enerji'nin Trabzon’da yapmayı planladığı Kılıçlı regülatörü ve HES projesi için ÇED süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Trabzon ili Arsın ilçesi ve mevkiinde Bahser Enerji Elektrik Üretim San. A.Ş.tarafından yapılması planlanan Kılıçlı regülatörü ve HES projesi ile ilgili olarak ÇED Süreci’nin başladığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Bakanlığa sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenip uygun bulunarak projeye ilişkin ÇED Süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler Trabzon Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler