1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Trina Solar yeni nesil PV modüllerini piyasaya sürüyor

Trina Solar yeni nesil PV modüllerini piyasaya sürüyor

Çinli güneş enerjisi şirketi Trina Solar, bir kaç yeni teknolojiyi birleştirerek elde ettiği yüksek performanslı ve estetik güneş panellerini piyasaya sürüyor.

Trina Solar yeni nesil PV modüllerini piyasaya sürüyor

Enerji Günlüğü - Çinli güneş enerjisi şirketi Trina Solar, bir kaç yeni teknolojiyi birleştirerek elde ettiği yüksek performanslı ve estetik güneş panellerini piyasaya sürüyor.

Çin merkezli enerji şirketi Trina Solar, tamamen yenilenmiş ürün portföyünü Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen Intersolar Europe 2019 etkinliğinde görücüye çıkardı.  Birçok yenilikçi teknolojiyi birleştiren maksimum performans ve estetiğe sahip yeni nesil PV modüllerini piyasaya sürüyor. Trina aynı zamanda, daha yüksek elektrik üretimi ve optimize edilmiş Seviyelendirilmiş Enerji Maliyeti (LCOE) için büyük ölçekli akıllı çözümü TrinaPro’yu da etkinlikte sergiliyor.

415Wp'ye kadar büyük ölçekli PV modülleri ve 345Wp'ye kadar konut PV modülleri gibi tamamen yenilenen ürün portföyü, yarı kesimli N tipi ve P tipi hücreleri ile çoklu bara tasarımını ve çift yüzlü hüceyi birleştirerek elektrik üretimi ve verimliliğini en üst seviyeye çıkaran anahtar teknolojiler içeriyor. 

BİRÇOK TEKNOLOJİ BİRLEŞEREK VERİMLİLİĞİ ARTTIRIYOR

Trina Solar Modül Çalışmaları Avrupa Başkanı Gonzalo de la Viña, “Trina Solar’ın kendi bünyesindeki Ar-Ge ekibinin, birkaç yeni teknolojiyi yeni bir modülde birleştirerek elde ettiği harika sonuçlardan çok memnun olduklarını belirterek, “Çift cam teknolojisinin yaygınlaşmasının yanı sıra, konut uygulamalarında bile çoklu bara teknolojisi ile birlikte çifttaraflı hücrelerin kullanılması yönünde net bir eğilim var. Bunun nedeni, bu teknolojilerin hem performansı hem de dayanıklılığı arttırması. Bu da Trina Solar ürünlerinin kullanım ömrünü uzatıyor ve garantiler sunuyor” dedi. Gonzalo de la Viña, Trina Solar’ın entegre bir akıllı enerji çözümü sağlayıcısı olma yolunda ilerlediğini de sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler