1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. TrinaTracker çölde yüzde 15 verimli güneş takip sistemi geliştirdi

TrinaTracker çölde yüzde 15 verimli güneş takip sistemi geliştirdi

Çinli TrinaTracker, çöl koşullarında ortalama enerji verimini %15'e kadar artıran güneş enerjisi takip sistemi Vanguard 1P'yi piyasaya sürdü.

TrinaTracker çölde yüzde 15 verimli güneş takip sistemi geliştirdi

Enerji Günlüğü - Çinli izleyici (tracker) üreticisi TrinaTracker çöl koşullarında güneşten elektrik üretimini yüzde 15 arttıracak bir takip sistemi geliştirdi.

Çinli güneş enerjisi şirketi Trina Solar Co., Ltd.'nin önde gelen takip sistemi (tracker) üreticisi TrinaTracker, Vanguard 1P adlı tek sıralı güneş enerjisi takip sistemini Abu Dabi'deki Dünya Gelecek Sergi Zirvesi'nde piyasaya sürdü.

400W ile 670W+ arasında değişen ultra yüksek güç modülleriyle tam uyumlu Vanguard 1P serisi, tek sıralı tasarımı benimsiyor. Seri, daha yüksek güvenilirlik, daha fazla elektrik üretimi, optimize edilmiş sistem dengesi (BOS) maliyeti ve gelişmiş uyarlanabilirliği garanti eden teknoloji avantajlarını içeriyor. Ayrıca ürün, dinamik, statik ve aeroelastik simülasyonları içeren kapsamlı bir rüzgar tüneli testine tabi tutuldu.

ÇÖL ARAZİLERİNDE YÜKSEK ENERJİ VERİMİ

Takip cihazının tasarımı, Vanguard 1P'yi yüksek toz konsantrasyonu seviyelerine sahip alanlarda son derece güvenilir kılıyor. Ayrıca ilk beş akıllı temizlik robotu üreticisi ürünle uyumlu. Sonuç olarak, Vanguard 1P, Orta Doğu gibi geniş çöl arazisi genişlemesi ile karakterize edilen pazarlarda yüksek enerji verimi elde ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler