1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, CNC dik işlem merkezi alacak

TTK, CNC dik işlem merkezi alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihale ile bir adet CNC dik işlem merkezi alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma...

TTK, CNC dik işlem merkezi alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihale ile bir adet CNC dik işlem merkezi alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı, bir adet CNC dik işlem merkezi satın alımı için açık ihale usulü ihale düzenleyeceğini duyurdu. 

CNC dik işlem merkezi işe başlanmasını takiben 120 takvim günü içinde Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Maden Makinaları Fabrika İşletme Müdürlüğü İş Sahası Zonguldak adresine teslim edilecek. 

İhale, 28/11/2016 Pazartesi günü saat: 15:00'de Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

 İhale dokümanı, aynı adreste ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 BAHÇELİEVLER - ANKARA adresinde görülebilecek ve 100 lira karşılığında satın alınabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler