1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK havalı el aletleri alacak

TTK havalı el aletleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu 4 kalem havalı el aletleri satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, 4 kalem havalı...

TTK havalı el aletleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu 4 kalem havalı el aletleri satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, 4 kalem havalı el aletleri alımı için ihale açtı. İhaleye konu malzemeler işe başlanmasını müteakip 45 gün içerisinde TTK Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği ambarına teslim edilecek.

Açık ihale usulüne göre yapılacak ihale 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 15.00’te TTK Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılacak olanların almaları zorunlu olan İhale dokümanı İdare’de ve TTK Ankara Misafirhanesi’nde görülebilecek ve 30 TL karşılığında satın alınabilecek.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklifin, yerli malı teklif eden yerli firmaya yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulamak koşuluyla, en düşük fiyat esasına göre belirleneceği ihaleye Şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli istekliler katılabilecek.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği İhalede verilen tekliflerin İhale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü geçerli olması gerekiyor.  

İsteklilerin tekliflerini en geç İhale saatine kadar İdare’ye ulaştırmış olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler