1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK hızar palası ve hızar zinciri satın alacak

TTK hızar palası ve hızar zinciri satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 2 kalem hızar palası ve hızar zinciri satın alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 2 kalem hızar palası ve hızar zinciri...

TTK hızar palası ve hızar zinciri satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 2 kalem hızar palası ve hızar zinciri satın alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 2 kalem hızar palası ve hızar zinciri satın almak için açık ihale usulüyle ihale yapacak. 

İhale 27 Mart 2019 günü, saat 15.00’te, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevi,t Caddesi, No: 125, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale konusu malzemenin, 120 takvim günü içinde; TTK Genel Müdürlüğü, Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı, Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü, Tesellüm Şefliği Ambarına teslim edilmesi gerekiyor. 

İhale evrakı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi, No:125, Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Caddesi), 19. Sokak, No:22 Bahçelievler, Ankara adreslerinde görülebilecek ve 30 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İstekliler, teklif bedelinin en az %3’ü kadar geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler