1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK iş güvenliğini arttıracak

TTK iş güvenliğini arttıracak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, iş güvenliğini arttırmak için 3 kalem teçhizat alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü,...

TTK iş güvenliğini arttıracak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, iş güvenliğini arttırmak için 3 kalem teçhizat alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, 30 adet alarmlı çoklu gaz ölçer, 2 adet kişisel basınç-sıcaklık ve nem ölçer, 6 adet anemometre olmak üzere 3 kalem iş güvenliği teçhizatı alacağını duyurdu.

Teçhizatlar, yerli yükleniciler tarafından Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı, Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü, Tesellüm Şefliği Ambarı'na, yabancı yükleniciler tarafından Sipariş şartlarına bağlı olarak FOB limanı veya C+F Türkiye Limanı'na 90 takvim günü içinde teslim edilecek.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale,  29 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 15.00'da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler 29.06.2016 Çarşamba saat 15.00’e kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak adresine verilebilecek ve posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad. (Aşkabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler/ANKARA adresinde görülebilecek ve aynı adreslerden 30,00 TL karşılığı temin edilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler