1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK, kömür taşıtacak

TTK, kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), fakir ailelere kömür yardımı kapsamında torbalanmış kömür nakli işini ihale edecek.TKK, fakir...

TTK, kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), fakir ailelere kömür yardımı kapsamında torbalanmış kömür nakli işini ihale edecek.

TKK, fakir ailelere kömür yardımı kapsamında Amasra müessesesince üretilen, 3 bin ton kömürün, Karabük ili merkez ilçesine kara yolu ile taşınmasını ihale edeceğini duyurdu.

İhale, 02.05.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Satınalma Dairesi Başkanlığında yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İstekliler tekliflerini Türk lirası olarak verecekler. Ödemeye esas para birimi TL olacak. İhale, tüm yerli isteklilere açık.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığından ve TTK Ankara Misafirhanesinden görülebilecek ve 200 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek. İhale dokümanını kargo yoluyla satın almak isteyenler kargo masrafı kendilerine ait olmak üzere 200 TL’lik ihale doküman bedelini Vakıflar Bankası Zonguldak Şubesi TR910001 5001 58007292564228 nolu hesaba yatırılacak. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanlarını almaları zorunlu.

Teklifler en geç 02.05.2018 tarihinde saat 15:00’a kadar TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilecek. İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler