1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK seksiyoner, basınçlı havalı testere ve sondaj yedekleri alacak

TTK seksiyoner, basınçlı havalı testere ve sondaj yedekleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile seksiyoner, basınçlı havalı testere ve sondaj yedekleri satın...

TTK seksiyoner, basınçlı havalı testere ve sondaj yedekleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile seksiyoner, basınçlı havalı testere ve sondaj yedekleri satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 150 adet seksiyoner,1 kalem-3 adet basınçlı havalı testere ve 81 kalem sondaj yedekleri alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Satın Alma Daire Başkanlığı, TTK Makine ve ikmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarına 120 gün içinde teslim edilmek üzere 81 kalem sondaj yedekleri, 30 gün içinde teslim edilmek üzere basınçlı havalı testere ve 60 gün içinde teslim edilmek üzere seksiyoner satın alacak.

İHALE TARİHLERİ

Seksiyoner alım ihaleSİ 12.05.2014 Pazartesi günü saat: 15:00’da, Basınçlı havalı testere alımı ihalesi, 08.05.2014 Perşembe günü saat: 15:00’de ve sondaj yedekleri alımı ihalesi 26/05/2014 Pazartesi günü saat: 15:00’de TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç ihale tarih ve saatlerine kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DÖKÜMANLARI

İhale dokümanları TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad. (Aşkaabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adreslerinde görülebilecek ve şartnameler bedeli karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da alınabilecek. şartname bedelleri seksiyoner alımı için 30,00 TL,basınçlı havalı testere alımı için 20,00 TL,ve sondaj yedekleri alımı için 100,00 TL.

Önceki ve Sonraki Haberler