1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK sondaj makinası yedekleri alacak

TTK sondaj makinası yedekleri alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 23 kalem sondaj makinası yedekleri alım işini ihale edecek.TTK, 23 kalem sondaj makinası yedekleri...

TTK sondaj makinası yedekleri alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 23 kalem sondaj makinası yedekleri alım işini ihale edecek.

TTK, 23 kalem sondaj makinası yedekleri satın alma işini ihale edeceğini duyurdu. ihale, 09.05.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı’nda yapılacak.

İhale, ekonomik açıdan en avantajlı teklif eş çalışan malzemeler (4. ile 7. kalem, 12. ile 14. kalem, 16. ile 18. kalem ve 21. ve 22. kalem) için toplamda en düşük, diğer malzemelerde en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye, idari şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesinden ücretsiz olarak görülebileceği gibi yine aynı adreslerden 30 TL karşılığında temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler en geç 09.05.2018 tarihi saat 15:00’a kadar TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İstekliler tekliflerini, her iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden verecekler. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile her iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme düzenlenecek.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler