1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK üç ayrı ihale ile çeşitli mal ve hizmet alacak

TTK üç ayrı ihale ile çeşitli mal ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, maden yağı alımı, oksijen ve asetilen gazı tüp dolumu ve depo teslimi akaryakıt temini için üç...

TTK üç ayrı ihale ile çeşitli mal ve hizmet alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, maden yağı alımı, oksijen ve asetilen gazı tüp dolumu ve depo teslimi akaryakıt temini için üç ayrı ihale düzenleyecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, çeşitli mal ve hizmet alımları için üç ayrı ihale yapacağını duyurdu. İhale ilanları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak duyuruldu. 

Buna göre, 22 Kalem muhtelif cins madeni yağ alımı, 10.255 kilogram asetilen gazı tüpğ dolumu ve 28.155 metreküp oksijen gazı tüpü dolumu ve çeşitli depolara teslim edilmek üzere toplam 530.000 litre motorin ile 55.000 litre gazyağı alımı yapılacak. 

İhaleler, 05.09.2015 Pazartesi günü saat 15.00'de TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak. 

İhale dökümanları da Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithatpaşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 2 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler sırasıyla 100 TL , 50 TL ve 100 TL karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler