1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Tüpraş`a yeni genel müdür yardımcısı

Tüpraş`a yeni genel müdür yardımcısı

Enerji Günlüğü - Tüpraş Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na İzmit Rafineri Müdürü Mesut İlter atandı.Tüpraş'tan yapılan duyuruya...

Tüpraş`a yeni genel müdür yardımcısı

Enerji Günlüğü - Tüpraş Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na İzmit Rafineri Müdürü Mesut İlter atandı.

Tüpraş'tan yapılan duyuruya göre, Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gürol Acar emeklilik nedeniyle görevinden ayrıldı. Aynı göreve İzmit Rafineri Müdürü Sayın M. Mesut İlter getirildi.

M. Mesut İlter, 1978 yılında Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Mühendisilği bölümünden mezun oldu. İş yaşamına 1975 yılında Maden Tetkik ve Arama (MTA)'da Mühendislik Yetiştirme Elemanı olarak başlayan İlter, 1980-1985 yılları arasında İpraş Rafinerisinde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. 1985-1999 yılları arasında Tüpraş'ta İşletme Şefi, İşletme Başmühendisi, UCAP Proje Yöneticisi, İşletme Müdür Yardımcısı ve İşletme Müdürü görevlerinde bulunan Mesut İlter, Ege Gaz AŞ Aliağa LNG Terminalinde Proje Koordinatörü ve Terminal Yöneticisi olarak da görev yaptı. 26 Ocak 2006 tarihinde İzmir Rafineri Müdürü olarak göreve başlayan İlter, 14 Ağustos 2009 tarihinden itibaren İzmit Rafineri Müdürlüğünü üstlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler