1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Tüpraş`ta denetim

Tüpraş`ta denetim

Enerji Günlüğü - Maliye Ekipleri, Türkiye Petrol Rafinerileri’nde (TÜPRAŞ) inceleme başlattı. Konuyla ilgili TÜPRAŞ’tan açıklama geldi.Polis...

Tüpraş`ta denetim

Enerji Günlüğü - Maliye Ekipleri, Türkiye Petrol Rafinerileri’nde (TÜPRAŞ) inceleme başlattı. Konuyla ilgili TÜPRAŞ’tan açıklama geldi.

Polis eşliğinde Türkiye Petrol Rafinerileri’nde (TÜPRAŞ) inceleme başlatan Maliye ekipleri,  bazı evraklara el koyarken, kaçak akaryakıt olup olmadığını da araştırıyor.

Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut, Maliye ve Emniyet yetkililerinin Tüpraş’ta inceleme yaptığına yönelik iddialar üzerine The Wall Street Journal’a şu açıklamalarda bulundu.

Yavuz Erkut, “Bu EPDK yetkililerinin yaptığı fiziki envanter denetimidir. Her zamanki gibi yapılıyor. Her zaman bu denetimler bir grup halinde yapılır” dedi.

TÜPRAŞ’TAN AÇIKLAMA

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ (TÜPRAŞ), ürünleriyle ilgili envanter, marker denetimi ve vergi incelemesine başlandığını duyurdu.

TÜPRAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu tarafından şirketimiz nezdinde akaryakıt ham madde, mamul, yarı mamul, marker, madeni yağ ve diğer ürünlerle ilgili fiili envanter, marker denetimi ve vergi incelemesine başlanmıştır” ifadesine yer verildi.

TÜPRAŞ, konuyla ilgili özel durum açıklaması yapılmasını gerektiren gelişmelerin yatırımcılarla paylaşılacağını bildirdi.

AYGAZ'A DA İNCELEME 

Önceki ve Sonraki Haberler