1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. Türk üniversiteleri MEPhI ile nükleer eğitimde işbirliği yapacak

Türk üniversiteleri MEPhI ile nükleer eğitimde işbirliği yapacak

Enerji Günlüğü - Ankara Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Hacettepe Üniversiteleri ile Rusya Federasyonu Ulusal Nükleer Araştırmalar Üniversitesi...

Türk üniversiteleri MEPhI ile nükleer eğitimde işbirliği yapacak

Enerji Günlüğü - Ankara Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Hacettepe Üniversiteleri ile Rusya Federasyonu Ulusal Nükleer Araştırmalar Üniversitesi MEPhI ortak eğitim programları geliştirecek, bilim insanları değişimi ve bilimsel bilgi alışverişi yapacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda Ankara Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Hacettepe Üniversiteleri ile Rusya Federasyonu Ulusal Nükleer Araştırmalar Üniversitesi MEPhI arasında ayrı ayrı olarak ortak eğitim programları geliştirilmesi, bilim insanlarının değişiminin sağlanması ve bilimsel bilgi alışverişine imkân tanıyacak "Bilimsel Eğitimsel ve Sosyal İşbirliği Anlaşmaları" imzalanacak.

Bugün yapılacak olan imza törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Rosatom Genel Müdürü Sergey Kirienko katılacaklar. İmza töreni 15:30'da başlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler