1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TürkAkım kara kısmı için halka danışılıyor

TürkAkım kara kısmı için halka danışılıyor

Enerji Günlüğü - TürkAkım Kısım 1 inşaatının çevresel etki değerlendirmesi için halkın katılım toplantısı 24 Ocak 2018 tarihinde yapılacak.   Rusya’dan...

TürkAkım kara kısmı için halka danışılıyor

Enerji Günlüğü - TürkAkım Kısım 1 inşaatının çevresel etki değerlendirmesi için halkın katılım toplantısı 24 Ocak 2018 tarihinde yapılacak.   

Rusya’dan Türkiye’ye Karadeniz’in altından doğalgaz taşıyacak TürkAkım doğalgaz boru hattı projesinin, BOTAŞ tarafından yapılacak kara kısmı için ÇED süreci başladı. TürkAkımı Kara Kısmı - 1 Doğalgaz Boru hattı Projesiyle ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 24/01/2018 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek. ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya TEKİRDAĞ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. Halkın Katılımı Toplantısı'nın yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ile TEKİRDAĞ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek. 

TürkAkım kara bölümü ilk kısmı için çalışmalar başladı

Önceki ve Sonraki Haberler