1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TürkAkım’ın Yaşam Döngüsü ortaya çıktı

TürkAkım’ın Yaşam Döngüsü ortaya çıktı

Almanya merkezli ThinkStep şirketi TürkAkım ile Rusya'dan Türkiye ve güneydoğu Avrupa’ya doğalgaz taşınmasının potansiyel çevresel etkilerini ortaya koyan bir rapor hazırladı.

TürkAkım’ın Yaşam Döngüsü ortaya çıktı

Enerji Günlüğü - Enerji Günlüğü - Almanya merkezli ThinkStep şirketi TürkAkım ile Rusya'dan Türkiye ve güneydoğu Avrupa’ya doğalgaz taşınmasının potansiyel çevresel etkilerini ortaya koyan bir rapor hazırladı.  

Karadeniz’in altından Türkiye ve Avrupa’ya Rus doğalgazı taşıyacak TürkAkım Gaz Boru Hattı Projesi’nin çevresel etkilerini ortaya koyan bir rapor hazırlandı. Almanya merkezli ThinkStep şirketi, TürkAkım Gaz Boru Hattı Projesi Yaşam Döngüsü Raporu, Rusya'dan Türkiye ve güneydoğu Avrupa’ya doğalgaz taşınmasının potansiyel çevresel etkilerini ortaya koymayı hedefliyor.

Rapor, yarın (8 Ekim 2020) düzenlenecek bir Webinar toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak. Toplantıda, ThinkStep şirketinden Üst Düzey Sürdürülebilirlik Danışmanı Jasmin Hengstler rapor bulgularını özetlerken, raporu inceleyen hakem heyetinde de yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu da Yaşam Döngüsü Değerlendirme (YDD) sürecine ve rapora ilişkin yorumlarını paylaşacak.

Saat 11:00’de başlayacak toplantı herkese açık ve izlemek isteyenler https://studiohybrid.online/thinkstep/ linkinden kayıt yaptırabilecek. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler