1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Türkiye Petrolleri ahşap kasalı kamyon kiralayacak

Türkiye Petrolleri ahşap kasalı kamyon kiralayacak

Enerji Günlüğü - TPAO, 1 adet sürücülü ahşap kasalı kamyon kiralayacakTürkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Trakya Bölge...

Türkiye Petrolleri ahşap kasalı kamyon kiralayacak

Enerji Günlüğü - TPAO, 1 adet sürücülü ahşap kasalı kamyon kiralayacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü, Trakya Bölge Müdürlüğü için bir adet ahşap kasalı kamyon kiralama işini ihale edeceğini duyurdu.

İhale, 20.06.2018 tarihinde saat 14:30’da TPAO Genel Müdürlüğü Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı 6’ncı kat toplantı salonunda yapılacak.

İhale dokümanı, TPAO Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, İhale Müdürlüğü, 6’ncı kat 602 numaralı odadan görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler en geç, 20.06.2018 tarihi saat 14:30’a kadar TPAO Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Servisine verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olmalı. İstekliler, teklif bedelinin yüzde 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat verecekler. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler