1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Türkiye Şeker Fabrikaları atık su arıtım tesisi işlettirecek

Türkiye Şeker Fabrikaları atık su arıtım tesisi işlettirecek

Enerji Günlüğü -  Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TŞFAŞ) Ilgın Şeker Fabrikası,  Atık Su Arıtım Tesislerinin işletilmesi, bakımı ve onarımı...

Türkiye Şeker Fabrikaları atık su arıtım tesisi işlettirecek

Enerji Günlüğü -  Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TŞFAŞ) Ilgın Şeker Fabrikası,  Atık Su Arıtım Tesislerinin işletilmesi, bakımı ve onarımı hizmeti satın alacak.

Türkiye Şeker Fabrikalar AŞ Ilgın Şeker Fabrikası Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Atık Su Arıtım Tesislerinin işletilmesi, bakım ve onarımı işlerine ilişkin hizmet alımı işi için ihale açıldı.

Buna göre 2017/2018 Kampanya Döneminde 160 gün süre ile 4 tesis sorumlusu, 2 adet makine teknisyeni, 2 adet elektrik teknisyeni, 1 adet laborant ve 7 adet işçi olmak üzere toplam 16 kişi ile atık su arıtım tesisleri işletilecek ve 45 gün süre ile 1 adet tesis sorumlusu, 2 adet makine teknisyeni, 2 adet elektrik teknisyeni ve 2 adet işçi olmak üzere toplam 7 kişi ile atık su arıtım tesislerinin bakım ve onarımı yapılacak.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale 18 Nisan 2017 Salı günü saat 14.30’da Konya Ilgın Şeker Fabrikası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılacak olanların almaları zorunlu olan İhale Dokümanı İdare’de görülebilecek ve 118 TL karşılığı Ilgın Şeker Fabrikası Ticaret Servisinden temin edilebilecek.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olmak zorunda.

Ayrıca İhalede gerektiğinde açık eksiltme ve pazarlık yapılabilecek. Bu sebeple isteklilerin veya kanuni vekillerinin ihale günü fabrikada hazır bulunmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler