1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Türkiye`nin Gaz ve Enerji sektörü masaya yatırılacak

Türkiye`nin Gaz ve Enerji sektörü masaya yatırılacak

Enerji Günlüğü – Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Gas to Power Turkey Forum Türkiye'deki Gaz ve Enerji sektörüyle bağlantılı konuları ele alacak.22-23...

Türkiye`nin Gaz ve Enerji sektörü masaya yatırılacak

Enerji Günlüğü – Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Gas to Power Turkey Forum Türkiye'deki Gaz ve Enerji sektörüyle bağlantılı konuları ele alacak.

22-23 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul Pera House’da gerçekleştirilecekolan Dördüncü Gas to Power Turkey Forumsektördeki ulusal ve uluslararası, kamu ve özel kuruluşlarının uzmanlarını bir araya getirecek.

Bölgede birleştirici bir etki ve güç yaratacak olan Gas to Power Journal Turkey Forumu, sektör uzmanlarının Türkiye'deki Gaz ve Enerji sektörüyle bağlantılı konular üzerinde bir arada müzakere ve tartışmalar yapabilecekleri bir ortam sunacak.

Gazın sektör üzerindeki etkisi ve yasama ve yürütmedeki önemli zorluklar ve değişiklikler, ana hatlarıyla yapılan sunumlar ve karşılıklı tartışılan oturumlarda; hükümet uzmanları, kamu çalışanları, hizmet sağlayıcılar, bankalar, finansçılar, üreticiler ve diğer endüstri yatırımcıları tarafından değerlendirilecek.

BU YIL KONFERANSTA ELE ALINACAK KONULAR:

• Türkiye’nin Kürdistan-Irak, Rusya, Iran ile enerji ilişkileri

• Gaz yatağı olarak Türkiye

• TANAP

• Türkiye’deki Kaya Gazı

• Türkiye Doğal Gaz Sektöründeki yeni hukuksal düzenlemeler

• Türkiye Doğal Gaz Sektöründeki serbestleştirme aşaması

• Gaz ve Enerji Sektöründeki ana sorunlar

• Türkiye’deki Yeni Nesil Doğal Gaz Sistemlerindeki yeni uygulanan teknolojiler ve yakın zamanlardaki projeler

• Gaz ve Enerji Sektöründeki Yatırım&Finansman

KATILIM ÜCRETİ

Foruma katılım Standart Ücreti 995€ olmakla beraber, 4 Nısan’a kadar erken kayıt yaptıranlar için 795€, 2 Mayıs’a kadar kayıt yaptıranlar için 895€ olarak belirlenmiş.

AYRINTILI BİLGİ KAYNAKLARI

Program hakkında tam bilgi almak ve katılımcı ya da konuşmacı olmak için Barbara [email protected] ile iletişime geçilebilecek. Sponsor ve katılımcı olmak icinse, Timur [email protected] +44(0) 2070173415 iletişim adreslerinden bilgi alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler