1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. TWRE’den enerji sektöründe kadın istihdamını arttırma çağrısı

TWRE’den enerji sektöründe kadın istihdamını arttırma çağrısı

TWRE , Türkiye’de enerji sektörüne yönelik kadın istihdamının artırılması ve desteklenmesi için tüm yöneticileri göreve çağırdı. 

TWRE’den enerji sektöründe kadın istihdamını arttırma çağrısı

Enerji Günlüğü - TWRE , Türkiye’de enerji sektörüne yönelik kadın istihdamının artırılması ve desteklenmesi için tüm yöneticileri göreve çağırdı. 

Yenilenebilir Enerji ve Enerji Sektörü Türk Kadınları (Turkish Women in Renewables and Energy; TWRE) Grubu üyeleri, 4-6 Nisan 2019 ‘da Istanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen SOLAREX Fuarında sektör paydaşları ile bir araya geldi. 5 Nisan günü konferans kapsamında Efes Salonu’nda gerçekleştirilen TWRE Özel Oturumu’nda sektörde kadın istihdamının arttırılması çağrısı yapılarak tüm yöneticiler göreve davet edildi.

Türkiye’de enerji sektörüne yönelik kadın istihdamının artırılması ve desteklenmesi adına sektör paydaşlarına seslenen TWRE ,“Yeni gelen kuşağın sektöre kazandırılması için tüm yöneticileri göreve çağırıyoruz.” mesajını verdi. 

KADINLAR SEKTÖR DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Panelde TURKECO Akademi, P.E.BREEAM Fellow, DGNB, LEED, WELL, Sürdürülebilirlik Uzmanı Dr. Duygu Erten, TURSEFF Finans Kuruluşları İlişkileri Müdürü Seyran Hatipoğlu, CW Enerji Yönetim Kurulu Temsilcisi Nihan Demirtaş, Smart Solar AR-Ge ve İnovasyon Müdürü Papatya Ceylan Sözbir, Fronius Pazarlama Uzman Müge Nasuhoğlu, Elestaş Elektrik Üretim A.Ş. Yatırımlardan Sorumlu Proje Yöneticisi Gülistan Teoman sektör hakkında deneyimlerini paylaştılar. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler