1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Üç ilde jeotermal saha ihalesi

Üç ilde jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü – MTA, Aksaray, Kırklareli ve Nevşehir illerinde üç ayrı jeotermal kaynak sahası için ihale açıldı. Maden Tetkik ve Arama Genel...

Üç ilde jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü – MTA, Aksaray, Kırklareli ve Nevşehir illerinde üç ayrı jeotermal kaynak sahası için ihale açıldı. 

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, yaptığı arama çalışmaları sonunda bulduğu ve Aksaray, Kırklareli ve Nevşehir il sınırlarında yer alan üç adet jeotermal kaynak alanını üç yıllığına ruhsatlandırmak üzere ihaleye çıkardı. 

Kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek ihale konusu sahalar Aksaray ili Merkez İlçesi Gençosman Köyü sınırlarında JA-284 paftada; Kırklareli ili Merkez ilçesi Asılbeyli köyü sınırlarında JA-285 paftada ve Nevşehir ili Derinkuyu-Kuyulutatlar-Suvermez ilçelerinde JA-286 paftada bulunuyor. 

Bu sahaların geçici teminat tutarları sırasıyla 15.000, 40.000 ve 50.000 Dolar. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale 17.05.2016 tarihinde Saat:11.00’de  MTA Genel Müdürlüğü Encümen Toplantı Salonunda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı MTA Genel Müdürlüğü Fizibilite Etütleri Dairesi Ruhsat Hakları Koordinatörlüğü adresinde görülebilecek ve ihale dosyaları 200 TL (ikiyüzlira) karşılığı aynı adresten temin edilebilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler