1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Üç kısımlı iletim hattı ölçümü ihalesi

Üç kısımlı iletim hattı ölçümü ihalesi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ 5. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, üç kısımdan oluşan elektrik iletim hatları ölçümünü 75 gün süreli yaptırılması...

Üç kısımlı iletim hattı ölçümü ihalesi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ 5. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, üç kısımdan oluşan elektrik iletim hatları ölçümünü 75 gün süreli yaptırılması işi için açık ihale usulü ile ihale ilanı yaptı.

Resmi Gazete’nin 12 Şubat 2014 tarihli sayısında yayımlanan ilana göre, TEİAŞ 5. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü (Sakarya-Kocaeli- 1670 direk), (Bolu-Düzce- 1028 direk) ve (Zonguldak-Bartın-Karabük- 631 direk) olmak üzere 3 kısımdan oluşan E.İ.Hatları ölçümüne ait hizmet alımı ihalesi yapacak.

Teklifler 27/02/2014 Perşembe günü, saat 14.00’e kadar TEİAŞ 5.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü; Maltepe Mah. Orhangazi Cad. No:74 SAKARYA adresineelden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DÖKÜMANI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEMİN EDİLECEK

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100,00 Türk Lirası karşılığı TEİAŞ 5.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü; Maltepe Mah. Orhangazi Cad. No:74 SAKARYA adresinde satın alınabilecek.

İstekliler tekliflerini, mal kalem/kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden verecek olup, ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme düzenlenecek. Buİhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler