1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Uluslararası Enerji Hammaddeleri Zirvesi Eylül`de

Uluslararası Enerji Hammaddeleri Zirvesi Eylül`de

Enerji Günlüğü - INERMA, “Uluslararası Enerji Hammaddeleri ve Enerji” isimli bilimsel ve teknolojik bir zirve düzenleyecek.Yurt Madenciliğini Geliştirme...

Uluslararası Enerji Hammaddeleri Zirvesi Eylül`de

Enerji Günlüğü - INERMA, “Uluslararası Enerji Hammaddeleri ve Enerji” isimli bilimsel ve teknolojik bir zirve düzenleyecek.

Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Clarion Events işbirliği ile,1-3 Ekim 2015 tarihlerinde, İstanbul Hilton Kongre ve Sergi Merkezinde, INERMA “Uluslararası Enerji Hammaddeleri ve Enerji” isimli bilimsel ve teknolojik bir zirve düzenlenecek.

ZİRVE KONULARI

Zirvede, dünyada, Türkiye'de enerji ve enerji stratejileri, Enerji Hammaddeleri, Kömür ve Enerji, Petrol ve Enerji, Doğalgaz ve Enerji, Kaya gazı ve Enerji, Hidroelektrik Enerji, Nükleer Hammadde ve Enerji, Jeotermal Enerji, Biyoyakıt Teknolojileri ve Güneş ve Rüzgar Enerjisi konu başlıkları ele alınacak.

Zirveye katılım için gönderilecek özetler İngilizce olacak ve 200 kelimeyi geçmeyecek. Özetler en geç 31 Ocak tarihine kadar teslim edilecek. Özetlerin ön kabulü tarihi 31 Mayıs 2015, tam metinlerin teslim tarihi ise 30 Ağustos 2015 olacak.

Zirvede oturumlar ingilizce yapılacak, ancak eşzamanlı olarak Türkçe tercüme yapılacak. Zirvye katılım ücretli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler