1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ulusoy Elektrik Maraş GES'e ekipman sağlayacak

Ulusoy Elektrik Maraş GES'e ekipman sağlayacak

Enerji Günlüğü - Ulusoy Elektrik, Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali olan 44 MW'lık Maraş GES için orta gerilim hücre ve beton köşk sağlayacak. 44...

Ulusoy Elektrik Maraş GES'e ekipman sağlayacak

Enerji Günlüğü - Ulusoy Elektrik, Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santrali olan 44 MW'lık Maraş GES için orta gerilim hücre ve beton köşk sağlayacak. 

44 MW'lık kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük güneş enerji santrali olan Maraş Güneş Enerji Santrali'nin orta gerilim hava yalıtımlı hücre ve beton köşk ihtiyacı için Ulusoy Elektrik ile 3 Milyon TL'lik sözleşme imzalandı.

Anlaşma kapsamında Ulusoy Elektrik, 197 adet orta gerilim hücre ve 44 adet köşk sevkiyatı gerçekleştirecek. 

Ulusoy Elektrik'in yeni ürünü "USOLAR serisi Entegre Fotovoltaik Konvertör İstasyonları" modüler hücreleri, yükseltici transformatörleri ve alçak gerilim panoları ile fabrika çıkış testleri tamamlanmış devreye almaya hazır anahtar teslim kompakt Trafo merkezi görevi görüyor. Özellikle güneş enerjisi santralleri için kompakt çözüm sunan istasyonlar OG. Salt bölümü dahil, transformatör ve invertörü tek bir mahfazada olacak şekilde güvenilir ve etkili özellikleri ile dikkat çekiyor. Ulusoy Elektrik tüm ürünlerinde olduğu gibi 7/24 satış sonrası servis hizmeti sunuyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler