1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Vangölü EDAŞ için devir töreni 4 Ekim’de

Vangölü EDAŞ için devir töreni 4 Ekim’de

Enerji Günlüğü - Vangölü Elektrik Dağıtım Bölgesi'nin Türkerler İnşaat'a devir teslim töreni 4 Ekim 2013 tarihinde yapılacak. Törene Bakan Taner...

Vangölü EDAŞ için devir töreni 4 Ekim’de

Enerji Günlüğü - Vangölü Elektrik Dağıtım Bölgesi'nin Türkerler İnşaat'a devir teslim töreni 4 Ekim 2013 tarihinde yapılacak. Törene Bakan Taner Yıldız ile EPDK yöneticileri de katılacak. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) ile Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi’nin 100 hissesinin devredilmesi ihalesini kazanan Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında imzalanan sözleşme 4 Ekim 2013’de Van’da yapılacak tören ile imzasını kamuoyuna duyuracak.

Düzenlenecek törene Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) üst düzey yetkililerinin katılımı bekleniyor. 

118 MİLYON DOLAR’LIK MUKAVELE TEMMUZ’DA İMZALANMIŞTI

Vangölü EDAŞ, ihalede 118 milyon Dolar’lık en yüksek teklifi sunan Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile ÖİB arasında 26 Temmuz 2013 tarihinde imzalanan mukavele ile firmaya devredilmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler