1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. VEDAŞ’ın denetim süreci başladı

VEDAŞ’ın denetim süreci başladı

Enerji Günlüğü – TEDAŞ, Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ’nin denetim çalışmalarını başlattı. Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ’nin 2017 yılı...

VEDAŞ’ın denetim süreci başladı

Enerji Günlüğü – TEDAŞ, Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ’nin denetim çalışmalarını başlattı. 

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ’nin 2017 yılı faaliyetlerini Bakanlık adına denetlemek üzere VEDAŞ’a gelen TEDAŞ heyeti, programlandığı şekilde denetim çalışmalarını başlattı.

Denetim çalışmaları başlarken bir araya gelen TEDAŞ ve VEDAŞ yetkilileri karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Denetim sürecini başlatan TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu, “Elektrik kesintilerinin sayı ve sürelerini Avrupa ülkeleri seviyesine çekmek, ayrıca müşteri memnuniyetini ülkemiz genelinde artırmak en önemli hedefimizdir. TEDAŞ ve dağıtım şirketlerinin elbirliği ile çalışması sonucunda bu hedeflere çok kısa bir süre içerisinde ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

VEDAŞ Genel Koordinatörü Osman Akyol ise 2017 yılına ait işletme ve yatırım gerçekleşmeleri, kaçak elektrik ile mücadele çalışmaları, SCADA, PLC, OSOS, CBS, Çağrı Merkezi ve VEDAŞ’ın hizmet bölgesinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında bilgi verdi ve şunları kjaydetti, “Denetimler, temiz ve düzgün çalışan insanlar için bir ibra yöntemidir. Bu nedenle denetimin gerekliliğine yürekten inanıyorum. Sayın Genel Müdürümüzün belirttiği hedeflere ulaşabilmek için VEDAŞ ailesi olarak tüm iyi niyetimiz ve gayretimizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu hedeflere ulaşılması için VEDAŞ ailesi olarak çalışmalarımızı sonraki süreçlerde de arttırarak sürdüreceğiz. TEDAŞ heyetini bölgemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz”. 

TEDAŞ yetkilileri ve VEDAŞ yöneticileri arasında denetimle ilgili görev dağılımı yapıldı; denetim çalışmaları fiilen başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler