1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Vestas Almanya`dan 50 MW`lık sipariş aldı

Vestas Almanya`dan 50 MW`lık sipariş aldı

Enerji Günlüğü - Vestas, Almanya'da kurulacak 50 MW'lık Hüselitz RES için CPC Germania şirketine rüzgar türbini sağlayacak.Danimarkalı rüzgar türbini...

Vestas Almanya`dan 50 MW`lık sipariş aldı

Enerji Günlüğü - Vestas, Almanya'da kurulacak 50 MW'lık Hüselitz RES için CPC Germania şirketine rüzgar türbini sağlayacak.

Danimarkalı rüzgar türbini üreticisi Vestas, Almanya'nın Saksonya-Anhalt bölgesinde CPC Germania şirketi tarafından kurulacak olan Hüselitz Rüzgar Santrali için bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Anlaşmaya göre, Vestas bu yılın üçüncü çeyreğinde türbin sevkiyatına başlayacak ve 2016 yılı başında tamamlayacak. Anlaşma 19 ilave rüzgar türbini seçeneğini de barındırıyor. Anlaşma ile ayrıca Vestas, santralin kurulumunu yapacak, SCADA sistemini kuracak ve 15 yıllık tam bakım hizmeti sunacak.

Vestas Orta Avrupa Başkanı Dr. Christoph Vogel, CPC Germania ile uzun erimli ortaklık kurmak için sabırsızlandıklarını belirterek, 3 MW'lık türbinlerinin ileri teknoloji ve düşük fiyat ile ortaklarının işlerini tam anlamıyla desteyecek en uygun seçim olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler