1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Wilo yapay zekalı su pompası üretti

Wilo yapay zekalı su pompası üretti

Enerji Günlüğü - Wilo, içinde bulunduğumuz dijital çağda, %80’e kadar elektrik tasarrufu sağlayan dünyanın ilk yapay zekâlı pompası Stratos MAXO’yu...

Wilo yapay zekalı su pompası üretti

Enerji Günlüğü - Wilo, içinde bulunduğumuz dijital çağda, %80’e kadar elektrik tasarrufu sağlayan dünyanın ilk yapay zekâlı pompası Stratos MAXO’yu geliştirdi.

Su temini ve klima teknolojileri alanında çalışmalar yürüten Alman pompa ve pompa sistemleri üreticisi Wilo, yeni ürünü Stratos MAXO ile akıllı pompa dönemini başlattı. Sistem verimliliği, enerji tasarrufu ve kullanım kolaylığı açısından çığır açan Stratos MAXO, en karmaşık sistemler için bile kolay ve kullanışlı çözümler sunuyor.

Stratos MAXO’da, ΔT- sabit sıcaklık kontrolü ile primer ve sekonder devre arasındaki sıcaklık farkını sabit tutacak şekilde primer pompanın devrini ayarlaması sağlanıyor. Bu sayede primer pompa, sekonder pompanın ihtiyacı kadar çalışarak yüzde 80’e kadar elektrik tasarrufu sağlıyor.

Stratos MAXO, şu özellikleriyle hayatı kolaylaştırıyor:

Öğrenme yeteneğine sahip Stratos MAXO, “Dynamic Adapt Plus” özelliği ile sistemi her 24 saatte bir analiz ediyor ve veri girişine gerek kalmadan en verimli çalışma noktasını kendi öğreniyor.

“Multi-Flow Adaptation” özelliği sayesinde; primer devre pompaları, Wilo-Net ile işletme verilerini alarak sekonder devre pompalarının debi ihtiyacına göre çalışmasını belirliyor.

Bina otomasyonuyla ve farklı mahallerdeki pompalar ile iletişim halinde kalarak sistem verimliliğini maksimize ediyor.

Akıllı telefonlar ve tabletler ile herhangi bir adaptör olmadan pompa verilerine kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler