1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Wood Mackenzie Lens Gas & LNG'yi piyasaya sürdü

Wood Mackenzie Lens Gas & LNG'yi piyasaya sürdü

Wood Mackenzie, gaz ve LNG endüstrisi için geliştirdiği veri analitiği çözümü olan Lens Gas & LNG’yi piyasaya sürdü.

Wood Mackenzie Lens Gas & LNG'yi piyasaya sürdü

Enerji Günlüğü - Wood Meckenzie, tüm gaz ve LNG verilerinin keşfedilmesine imkan sunan Lens Gas & LNG isimli bir veri analitiği çözümü geliştirdi.

Enerji araştırmaları ve danışmanlığı yapan İngiliz şirket  Wood Mackenzie, piyasaları ve varlıkları küresel ölçekte birbirine bağlayan veri analitiği çözümü Lens Gas & LNG'yi piyasaya sürdü.

Lens Gas & LNG’nin, tüm gaz ve sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) verilerini, analizlerini keşfetmek için tek bir araç sunduğu belirtildi. Wood Mackenzie Gaz ve LNG Küresel Başkanı Andrew Pearson konuya ilişkin, "Lens Gas & LNG, tüm enerji piyasası katılımcıları için sahip olunması gereken bir çözümdür. Müşterileri stratejik planlama, değerleme, birleşme ve satın alma, iş operasyonları, stratejik kaynak bulma ve ticaret konularında desteklemek için tasarlandı" dedi.

“YENİ ÇÖZÜM GAZ VE LNG SEKTÖRÜNDEKİ KARMAŞIKLIĞIN ÜSTESİNDEN GELECEK”

Doğal gaz ve LNG endüstrisinin, arz, talep, ticaret akışları ve fiyatları etkileyen büyük küresel olaylarla birlikte son birkaç yılda önemli değişiklikler geçirdiğini ifade eden Pearson, “Lens Gas & LNG, bu karmaşıklıkların üstesinden gelmeye yardımcı olmak için piyasa tahminleri ve modelleme iş akışlarını mevcut varlık optimizasyon yeteneklerine ekleyerek gaz ve LNG piyasaları ile varlıklarına benzersiz bir şekilde entegre bir bakış açısı sunuyor" diye konuştu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler