1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. YEAŞ hizmet alımları yapacak

YEAŞ hizmet alımları yapacak

Enerji Günlüğü - YEAŞ - Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü çeşitli hizmet alımları için ihale açtı.YEŞİLBAĞCILAR OCAKLARINDAN KÖMÜR...

YEAŞ hizmet alımları yapacak

Enerji Günlüğü - YEAŞ - Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü çeşitli hizmet alımları için ihale açtı.

YEŞİLBAĞCILAR OCAKLARINDAN KÖMÜR YÜKLEME-TAŞIMA VE ESKİHİSAR OCAĞI STOK SAHASINA TUMBA EDİLMESİ İŞİ

Yeşilbağcılar ocaklarından 350.000 m³ kömür yükleme-taşıma ve eskihisar ocağı stok sahasına tumba edilmesi hizmet alımı işi için 23.10.2013 tarihinde saat 14.00’da Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü İhale Toplantı Salonu Yatağan/MUĞLA adresinde ihale yapılacak.

İhale dokümanlarıGüney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Satınalma Şube Müdürlüğü Yatağan – Milas karayolu 8 Km. Yatağan/MUĞLA adresinde görülebilecek ve her bir ihale dokümanı 100,00(Yüz)TL. Karşılığı aynı adresten temin edilebilecek

Tekliflerihale tarihi ve saatine kadar Güney Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

ISI MERKEZLERİNDE VE BAKIM SERVİSİNDE PERSONEL ÇALIŞTIRILMASI HİZMET ALIMI İŞİ

GELİ Müdürlüğü iş yerlerindeki ısı merkezlerinde, Sosyal Site ısı merkezi ve bakım servisinde 6 ay süreyle çalıştırılmak üzere, 22 kaloriferci 2 tekniker, 5 sıhhı tesisat usta, 2 kaynakçı usta,2 elektrikçi usta 2 inşaat ustası ve 3 düz işçi olmak üzere toplam 38 kişilik personel alımı için ihale yapılacak.

İhale, 06.11.2013 tarihinde saat 14.00’da, Yatağan/MUĞLAGELİ Müessesesi Müdürlüğü İhale Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Teklifler ihale tarihi ve saatine kadar GELİ Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İ

hale dokümanlarıGELİ Müdürlüğü (Satınalma Şube Müdürlüğü) Yatağan – Milas karayolu 8 Km. Yatağan/MUĞLA adresinde görülebilir ve her bir ihale dokümanı 50,00 (elli) TL. Karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler