1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Yedaş enerji tiyatrosu öğrencilerle buluşacak

Yedaş enerji tiyatrosu öğrencilerle buluşacak

Enerji Günlüğü - Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), 2012-2015 yılları arasında planladığı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri’ kapsamında...

Yedaş enerji tiyatrosu öğrencilerle buluşacak

Enerji Günlüğü - Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), 2012-2015 yılları arasında planladığı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri’ kapsamında ‘Enerji Tiyatrosu’nu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Tüm oyuncuları YEDAŞ personeli olan ‘ Enerji Tiyatrosu’, Kasım ve Aralık ayında ‘Gamsız Aile’ oyunu ile öğrencilerle buluşacak.

Her ilde YEDAŞ çalışanlarından oluşan tiyatro ekipleri, Devlet ve Şehir Tiyatroları sanatçıları tarafından eğitilerek, bölgeye dönük özellikle enerji konusunda bilgilendirici oyunlar sergilemeleri planlanan proje kapsamında‘Gamsız Aile’ oyunun provalarına başladı. ‘Gamsız Aile’ oyunu, Kasım ve Aralık aylarında tüm illerde ilkokul öğrencilerine sergilenecek.

YEDAŞ, Nejat Uygur’un kurduğu Uygur Çocuk Tiyatrosu ile işbirliği yaptı. Enerji Verimliliği temalı hazırlanan ‘Gamsız Aile’ isimli oyunun Genel Sanat Yönetmenliğini Suha Uygur yaparken, senaryosunu Birol Engeler yazdı.

YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu konuyla ilgili, “Enerji Verimliliği zili çaldı ve çalışanlarımızla birlikte sahneye çıktık” dedi. : “Paydaşlarımızla birlikte YEDAŞ’ın rüyasını gerçekleştirmekte kararlı ve inançlıyız. Türkiye’de elektrik dağıtımı sektöründe ‘rol model’ olacak KSS projelerini hayata geçiren ilk ve tek elektrik dağıtımı olmamın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler