1. HABERLER

  2. MEVZUAT

  3. Yeni elektrik tarifesi belli oldu zam yok

Yeni elektrik tarifesi belli oldu zam yok

Enerji Günlüğü - EPDK, yılın ikinci çeyreğinde görevli tedarik şirketlerinin uygulayacağı elektrik fiyat tarifelerini belirledi, faturalara yansıyacak...

Yeni elektrik tarifesi belli oldu zam yok

Enerji Günlüğü - EPDK, yılın ikinci çeyreğinde görevli tedarik şirketlerinin uygulayacağı elektrik fiyat tarifelerini belirledi, faturalara yansıyacak bir değişiklik yok. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 1 Nisan-1 Temmuz 2016 tarihleri arasında görevli tedarikçilerden elektrik alan abonelere uygulanacak ulusal elektrik tarifesinin belli olduğunu açıkladı. Açıklamada, “Bugün bir PR şirketi tarafından kamuoyuna ve basın yayın organlarına servis edilen bir haberde (elektrik tarifelerine EPDK tarafından 1 Nisan itibariyle yüzde 2.8 oranında zam yapıldığı) iddia edilmiştir. Söz konusu haberin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. EPDK Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerli elektrik birim fiyatlarını açıklamakla birlikte kesinlikle elektrik faturalarına yansıyacak bir zam söz konusu değildir. Siz değerli basın mensuplarının ve vatandaşlarımızın bu tip haberlere itibar etmemesini bekliyoruz” denildi. 

ELEKTRİK FİYATINA ZAM KARIŞIKLIĞI 

Önceki ve Sonraki Haberler