1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Yıldız: Gazprom`la görüşmeler sürüyor

Yıldız: Gazprom`la görüşmeler sürüyor

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz konusunda Rusya'nın Gazprom şirketi yöneticileriyle görüşmelerin sürdüğünü,...

Yıldız: Gazprom`la görüşmeler sürüyor

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz konusunda Rusya'nın Gazprom şirketi yöneticileriyle görüşmelerin sürdüğünü, yılbaşına kadar iki görüşme daha yapacaklarını söyledi.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) 2014 Sanayi Gecesi’ne katılmak üzere Kayseri’ye gelen Bakan Yıldız, doğalgaz konusunda Rusya'nın Gazprom şirketi yöneticileriyle görüşmelerin sürdüğünü, yılbaşına kadar iki görüşme daha yapacaklarını söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Putin'in Türkiye ziyareti sonrası, önceki gün Ankara'ya gelen Gazprom Export Başkanı Elena Burmistrova ve Gazprom Başkan Yardımcısı Aleksander Medvedev ile dogalgaz konusunda görüşme yaptıklarını belirten Bakan Yıldız, yılbaşına kadar Rus yetkililerle Türkiye veya Rusya'da iki görüşme daha yapabileceklerini ifade etti. Taner Yıldız, 'İkili görüşmeler yılsonuna kadar iki ayrı toplantıyla devam edecek. Gazprom şirketiyle dogalgaz ve boru hatlarıyla ilgili görüşmeler için Rusya'ya da gidebiliriz, onlar da buraya gelebilir' dedi.

PETROL FİYATLARINDAKİ DÜŞÜŞ POMPALARA YANSIDI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, petrol fiyatlarındaki düşüşün Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarında da düşüşe yol açtığını ve bunun pompalara yansıdığını sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler