1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Yıldız: Nisanda doğalgaz ve elektriğe zam yok

Yıldız: Nisanda doğalgaz ve elektriğe zam yok

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Nisan ayında doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacağını belirtti.AK Parti Kayseri seçim...

Yıldız: Nisanda doğalgaz ve elektriğe zam yok

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Nisan ayında doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacağını belirtti.

AK Parti Kayseri seçim mitinginde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Nisan ayında da doğalgaz ve elektriğe zam yapmıyoruz, herhangi bir fiyat değişikliğine gitmiyoruz, popülist yaklaşımlarda bulunmuyoruz. Şu anki doğalgazfiyatları, 2008 yılı Kasım ayı doğalgaz fiyatlarından daha düşüktür, şükürler olsun" dedi.

28 AB ÜLKESİ ARASINDA EN UCUZ DOĞALGAZI KULLANDIRTIYORUZ

Yıldız konuya ilişkin, "Kendi sektörümden örnek vereceğiz; bu ülkede 17 aydan bu yana ne elektriğe ne de doğalgaza zam geldi, yaptık mı? Bu süre içerisinde 236 defa zam haberi yaptı basın ama biz yapmadık. En son dediler ki 'siz bunları seçimden dolayı yapmıyorsunuz.' 28 tane Avrupa Birliği ülkesi arasında biz doğalgazı en ucuza almıyoruz ama size 28 Avrupa Birliği ülkesi arasında en ucuz doğalgazı kullandırtıyoruz. Allah'ın gönderdiği yağmurla, su kaynaklarımızla beraber biz Nisan ayında da doğalgaz ve elektriğe zam yapmıyoruz, herhangi bir fiyat değişikliğine gitmiyoruz, popülist yaklaşımlarda bulunmuyoruz. Şu anki doğalgaz fiyatları, 2008 yılı Kasım ayı doğalgaz fiyatlarından daha düşüktür, şükürler olsun" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler