1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Yingli Solar’a verimlilik ödülü

Yingli Solar’a verimlilik ödülü

Enerji Günlüğü - TÜV Rheinland 2015 yılında güneş panelleri arasında yaptığı verimlilik değerlendirmesi sonucunda Yingli Solar panellerini en verimli...

Yingli Solar’a verimlilik ödülü

Enerji Günlüğü - TÜV Rheinland 2015 yılında güneş panelleri arasında yaptığı verimlilik değerlendirmesi sonucunda Yingli Solar panellerini en verimli güneş paneli olarak seçti.

TÜV Rheinland 2016 Güneş Enerjisi Kongresi’nde Yingli Solar, “TÜV Rheinland 2015 En Verimli Güneş Enerjisi Paneli” olarak ilan edildi.

Global kalite ve sertifikalandırma şirketi TÜV Rheinland, 2015 yılı boyunca açık arazide kurulu gerçek güneş enerjisi santrallerinin işletim simülasyonunu oluşturarak, dünya çapında 15 farklı markanın güneş paneline enerji üretimi verimlilik testi uyguladı. Test süresi boyunca Yingli Solar panelleri watt başına en yüksek verimliliği göstermeyi başardı. 

HERKES İÇİN EKONOMİK YEŞİL ENERJİ

Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç, ödülden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “Yingli Solar’ın misyonu “herkes için ekonomik yeşil enerji sağlamaktır”. Bu misyonu gerçekleştirmek için Yingli Solar, büyük santrallerin daha verimli çalışmasını sağlayacak ürünler sunarak, güneş enerjisi yatırımcılarının yaptıkları yatırımın en kısa sürede geri dönmesini sağlamaktadır.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler