1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Zorlu Enerji’den çocuklara karne hediyesi

Zorlu Enerji’den çocuklara karne hediyesi

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri,“Enerjimiz Köy Okulları İçin” projesi kapsamında, Kars Arpaçay’daki 4 köy okulunu ziyaret ederek,...

Zorlu Enerji’den çocuklara karne hediyesi

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri,“Enerjimiz Köy Okulları İçin” projesi kapsamında, Kars Arpaçay’daki 4 köy okulunu ziyaret ederek, 151 öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

Zorlu Enerji Grubu çalışanlarından oluşan bir grup gönüllü,“Enerjimiz Köy Okulları İçin” projesi kapsamında, Kars Arpaçay’daki 4 köy okulunu ziyaret ederek, 151öğrenciye kışlık giysi hediye etti. Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri’nin ziyaretlerine, Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akkaya ve Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem de katıldı.

Zorlu Enerji Grubu, sürdürülebilir kalkınma bakış açısıyla, 2011 yılında başlattığı “Enerjimiz Köy Okulları İçin” projesini bu sene de sürdürüyor. Proje kapsamında,Zorlu Enerji tarafından işletilen Çıldır Hidroelektrik Santrali’nin bulunduğu Kars’ın Arpaçay ilçesindeki Carcı, Taşbaşı, Melikköy ve Kardeştepe’deki köy okullarını ziyaret eden Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri, 151 öğrenciye karne sevinci yaşattı.

Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri, “Enerjimiz Köy Okulları İçin” projesi kapsamında 2011 yılından bu yana Erzurum, Erzincan, Tunceli, Tokat, Rize ve Şırnak’taki köy okullarını da ziyaret ederek yaklaşık 900 öğrenciyle bir araya geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler