1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Zorlu Enerji’ye Bonds&Loans ödülü

Zorlu Enerji’ye Bonds&Loans ödülü

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, reel sektörde gerçekleştirilen en büyük kira sertifikası ihracıyla (200 milyon TL) Bonds&Loands Ödülü’ne layık...

Zorlu Enerji’ye Bonds&Loans ödülü

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, reel sektörde gerçekleştirilen en büyük kira sertifikası ihracıyla (200 milyon TL) Bonds&Loands Ödülü’ne layık görüldü.

Zorlu Enerji geçtiğimiz yıl 3 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirdiği kira sertifikasıyla sektöründe bir ilke imza attı. Zorlu Enerji, sektöründe bir ilk olarak reel sektörün gerçekleştirdiği en yüksek meblağlı kira sertifikası ihracıyla Bonds&Loands Ödülü kazandı. Zorlu Enerji adına bu ödülü düzenlenen bir törenle Zorlu Enerji Mali İşler Direktörü Elif Yener aldı.

Türkiye’nin en saygın finansal kurumlarını bir araya getiren Bonds&Loands Ödülü, farklı alanlarda en başarılı finansal işlemlerini değerlendirmeye alıyor. 2013 yılından bu yana düzenlenen etkinlikte başta bankalar ve finansal kurumlar olmak üzere farklı organizasyonlar gerçekleştirdikleri finansal işlemler ve gösterdikleri performanslara göre ödüllendiriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler