1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Zorlu Solar Pakistan firması faaliyete geçti

Zorlu Solar Pakistan firması faaliyete geçti

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, Pakistan’da yenilenebilir enerji şirketi kurdu.Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ, daha önce kurulacağını duyurduğu Pakistan’daki...

Zorlu Solar Pakistan firması faaliyete geçti

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, Pakistan’da yenilenebilir enerji şirketi kurdu.

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ, daha önce kurulacağını duyurduğu Pakistan’daki yenilenebilir enerji şirketini resmen faaliyete geçirdi. Zorlu Solar Pakistan (Private) Limited unvanlı şirketin yetkili makamlarca tescil edildiği belirtildi. 

10 bin Pakistan Rupisi sermayeli Zorlu Solar Pakistan Limited’in faaliyet konusu ise şöyle ifade edildi: “Elektrik üretmek ve tedarik etmek için, herhangi bir kaynak kısıtlaması olmaksızın termal enerji tesisleri, rüzgar santralleri, hidroelektrik santralleri, güneş enerji tesisleri ve ancak bunlarla sınırlı olmaksızın herhangi bir yenilenebilir üretim tesisinden şirketin seçeceği bir yol ile elektrik enerjisi projeleri ve iletim sistemlerinin kurulması, işletilmesi, bu tesislere ilişkin tamamlayıcı unsurların üretimi, satın alınması, tedariği ve monte edilmesi ve bu işlemler kapsamında şirketin yapması gereken her türlü işlemi yapması. 

Önceki ve Sonraki Haberler