1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Zorlu’dan öğrencilere erken karne sevinci

Zorlu’dan öğrencilere erken karne sevinci

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri Kars Arpaçay ilçesindeki tüm anaokullarındaki 316 öğrenciye oyuncak yardımı, 4 okuldaki 342 öğrenciye...

Zorlu’dan öğrencilere erken karne sevinci

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri Kars Arpaçay ilçesindeki tüm anaokullarındaki 316 öğrenciye oyuncak yardımı, 4 okuldaki 342 öğrenciye ise kıyafet yardımı yaptı.

Zorlu Enerji, yatırımı bulunan Kars’ın Arpaçay ilçesindeki Çıldır Hidroelektrik Santrali’ne bir ziyaret gerçekleştirerek, ilçedeki çocuklara erken karne sevinci yaşattı. Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder ve Arpaçay İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı’nın eşliğinde “Enerjimiz Köy Okulları İçin” projesi kapsamında Gülyüzü, Doğruyol, Aydıngün ve Çanaksu ilköğretim okullarını ziyaret eden Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri, öğrencilere kıyafet ve Arpaçay ilçesindeki tüm anaokullarına oyuncak yardımında bulundu.

Zorlu Enerji Grubu gönüllüleri tarafından ilçedeki 316 çocuğun eğitim gördüğü 26 anasınıfına çocukların oynayarak gelişimini sağlamak üzere temin edilen oyuncaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

2011 yılında Zorlu Enerji Grubu Gönüllüleri ile birlikte başlatılan “Enerjimiz Köy Okulları İçin” projesi, başta köy okulları olmak üzere yatırım bölgelerinde bulunan okullara yönelik fiziksel iyileştirme ve köy çocuklarına yardım çalışmalarını kapsıyor. Proje ile bugüne dek Erzurum, Erzincan, Tunceli, Tokat, Rize ve Kars’ta toplam 1.800’e yakın öğrenciyle biraraya gelen Zorlu Enerji Grubu, yatırımlarının bulunduğu bölgelerde hem çocukların kişisel gelişim ve ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmayı, hem de çalışanlar arasındaki gönüllü faaliyet alışkanlığını artırmayı amaçlıyor.

Zorlu Enerji Grubu, üç doğal gaz santrali, 7 hidroelektrik santrali, 3 jeotermal santrali ve 1 rüzgâr santralinden oluşan üretim portföyüyle Türkiye’de 629 MW, Pakistan ve İsrail’deki yatırımlarıyla birlikte ise toplamda 969 MW’lık kurulu güce sahip. Zorlu Enerji Grubu, yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üretimine odaklanıyor.

... 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler