1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zorlu’nun Pakistan’daki şirketlerine tescil

Zorlu’nun Pakistan’daki şirketlerine tescil

Enerji Günlüğü - Zorlu Renewable Pakistan (Private) Limited " ve "Zorlu Sun Power (Private) Limited " unvanlı şirketler kuruldu ve tescil edildi.Zorlu Enerji...

Zorlu’nun Pakistan’daki şirketlerine tescil

Enerji Günlüğü - Zorlu Renewable Pakistan (Private) Limited " ve "Zorlu Sun Power (Private) Limited " unvanlı şirketler kuruldu ve tescil edildi.

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ’den yapılan açıklamaya göre şirketin daha önce kurulacağını duyurduğu "Zorlu Renewable Pakistan (Private) Limited " ve "Zorlu Sun Power (Private) Limited " unvanlı şirketler kuruldu ve ilgili Kuruluş tarafından tescil edildi. 

Buna göre Şirketler elektrik üretmek ve tedarik etmek için herhangi bir kaynak kısıtlaması olmaksızın termal enerji tesisleri, rüzgar santralleri, hidroelektrik santralleri, güneş enerji tesisleri ve ancak bunlarla sınırlı olmaksızın herhangi bir yenilenebilir enerji üretim tesisinden şirketin seçeceği bir yol ile elektrik enerji projeleri ve iletim sistemleri kuracak, işletecek, bu tesislere ilişkin tamamlayıcı unsurları üretecek, satın alacak, tedarik ve monte işlemleri gerçekleştirecek.

Zorlu Enerji söz konusu şirketlere 9 bin 970 Pakistan Rupisi (335.55 TL) sermaye payı ile ilgili şirketlerde bulunan 1000 payın 997'sinin iktisap edilerek kurucu ortak olarak katılmıştı.          

ZORLU PAKİSTAN'DAKİ ŞİRKETLERİNE KURUCU ORTAK OLDU

 

Önceki ve Sonraki Haberler