1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zülfikarlar Holding ilk S/4HANA projesini hayata geçirdi

Zülfikarlar Holding ilk S/4HANA projesini hayata geçirdi

Enerji Günlüğü - Zülfikarlar Holding, Itelligence danışmanlığında enerji sektörünün ilk S/4HANA projesini hayata geçirdi.İş süreçlerinin daha sistematik...

Zülfikarlar Holding ilk S/4HANA projesini hayata geçirdi

Enerji Günlüğü - Zülfikarlar Holding, Itelligence danışmanlığında enerji sektörünün ilk S/4HANA projesini hayata geçirdi.

İş süreçlerinin daha sistematik yönetilebilmesi, izlenebilirliğinin sağlanması ve zamandan tasarruf ederken aynı zamanda operasyonel verimliliğin de artırılmasının hedeflendiği proje, Itelligence işbirliği ile gerçekleştirildi. Proje kapsamında başta S/4HANA olmak üzere İş Analitikleri, Bütçe Planlama, CRM, PI, Hazine ve Risk Yönetimi uygulamaları, Çalışan ve Yönetici Portalı (SAP ESS/MSS),WPB, SAP Fiori, SAP Mobile ve Afaria çözümleri başarı ile canlı kullanıma alındı.

Zülfikarlar Holding’in her bir çalışan grubu ve departmanı için ayrı ayrı ihtiyaç bazında altyapı oluşturularak yürütülen SAP projesi, yeni teknolojilere uyumlu, hızlı, güvenilir ve entegre bir sistem olması yönüyle farklılaşıyor. itelligence iş ortaklığı ile pek çok yeni nesil uygulamanın hayata geçirildiği projede, 150’ye yakın rapor setiyle, hızlı ve entegre raporlama imkanı sunulurken, veriye hızlı erişimin yanı sıra anlık karar destek sistemleri de oluşturuldu.Süreçlerin optimize ve konsolide edilmesi, hem operasyonel hem de raporlama süreçlerinde kullanılan mobil uygulamalar ile saha operasyonlarının anlık olarak takip edilebileceği bir yapıya dönüştürüldü.Aynı zamanda mobil uygulamaların CRM ve iş zekası entegrasyonlarının da gerçekleştirildiği proje kapsamında kredi uygulamalarının limitlerinin belirlenmesinin yanı sıra, limit takibi, kredi veri girişleri ve onaylarına kadar uzanan tüm süreç ve finansal kayıtlar kayıtları oluşturuldu. Sıkıştırılmış veril ile büyük verinin anlık görüntülenebilmesi sağlanan SAP projesi, kullanıcı dostu ihtiyacı görsel ve ihtiyaç bazlı önyüzler ile dizayn edildi.

SAP projesinin Zülfikarlar Holding bünyesinde yapılan en büyük teknoloji yatırımı olduğunu belirten Zülfikarlar Holding SAP Proje Yöneticisi Taylan Özgür Arıkan, “Öncelikle süreçlerimizin işleyişi ve güvenliği açısından SAP’nin ne kadar doğru bir tercih olduğunu projenin her aşamasında gördük. SAP ile kurumumuza önemli bir katma değer kazandırmış olduk ve bu değer Turkuaz Petrol’den çalışanlarımıza yansıyarak bütün değerlerimizi bir üst seviyeye taşımış oldu. Bu anlamda SAP’nin Zülfikarlar Holding için, kurumlarla beraber kişilere de değer katan önemli bir proje olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler