1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Güneş santrali kurma, bakım ve onarım eğitimi

Güneş santrali kurma, bakım ve onarım eğitimi

Enerji Günlüğü - Çataklı Enerji, mevzuattaki son değişiklikler çerçevesinde İstanbul'da TEDAŞ GES dosyası ve fotovoltaik sistemlerde bakım-onarım...

Güneş santrali kurma, bakım ve onarım eğitimi

Enerji Günlüğü - Çataklı Enerji, mevzuattaki son değişiklikler çerçevesinde İstanbul'da TEDAŞ GES dosyası ve fotovoltaik sistemlerde bakım-onarım eğitimleri verecek.

Çataklı Enerji tarafından mevzuattaki son değişiklikler çerçevesinde, 21-22 Mayıs ve 26-28 Mayıs tarihlerinde İstanbul Kartal Soğanlık'taki Yenilenebilir Enerji Eğitim Merkezi'nde TEDAŞ GES dosyası ve fotovoltaik sistemlerde bakım-onarım konularında eğitim verilecek.

EĞİTİM KONULARI 

Yenilenebilir enerji eğitim merkezi'nin mayıs ayı eğitim programına göre verilecek eğitimde; Mevzuattaki son değişiklikler (Öz tüketim şartı, trafo merkezi bazında 1mw sınırı, bağlanabilirlik oranı vb.), lisanssız elektrik üretimine ilişkin yönetmelikteki son düzenlemeler, lisanssız elektrik üretimine ilişkin yönetmeliğin uygulanmasına dair tebliğdeki son değişiklikler, bağlantı ve sistem kullanım yönetmeliğindeki son düzenlemeler konuları yer alacak.

3 GÜNLÜK FV SİSTEMLERDE BAKIM/ONARIM EĞİTİMİ

Ayrıca 26-28 Mayıs tarihlerinde 3 günlük fotovoltaik sistemlerde bakım-onarım eğitiminde uluslararası bakım/onarım normları ve prosedürü ile ölçümler verilecek. 

Bilgi ve kayıt için: Çataklı Enerji Eğitim Yayıncılık Dan. ve Tic. Ltd. Şti.'nden  Ahu Sarıcı (Tel: +90 216 452 0402) Mail: [email protected] adreslerine başvurulabilecek.

Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi Çataklı Enerji'nin web sitesinden alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler