1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Aksu’nun GES’ini Vakıf Leasing finanse edecek

Aksu’nun GES’ini Vakıf Leasing finanse edecek

Enerji Günlüğü - Aksu Enerji’nin Isparta Gönen’deki 2 MW’lik lisanssız güneş santralini (GES) MASFEN kuracak, finansman Vakıf Leasing’ten. Aksu...

Aksu’nun GES’ini Vakıf Leasing finanse edecek

Enerji Günlüğü - Aksu Enerji’nin Isparta Gönen’deki 2 MW’lik lisanssız güneş santralini (GES) MASFEN kuracak, finansman Vakıf Leasing’ten. 

Aksu Enerji ve Ticaret AŞ, Lisanssız Elektrik Üretimi Yönetmeliği kapsamında MASFEN İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Isparta İli Gönen İlçesi Senirce Köyünde yapılacak 2 MW 'lık Güneş Enerji Santrali kurulum sözleşmesi imzaladığını açıkladı. 

KAYNAK VAKIF LEASING’TEN

Sözleşme bedeli 2.5 milyon Euro + KDV olarak belirlenen Aksu Enerji Isparta Gönen lisanssız GES’in finansmanı için Vakıf Finansal Kiralama AŞ ile anlaşma sağlandı. Vakıf Leasing, söz konusu projeye 2.655 EURO karşılığı 6 ay düşük ödemeli toplam 84 ay vadeli finansman sağladı. Geri kalan 295.000 Euro ise şirket tarafından ödenecek. 

TOPLAM 6 MW’YE ULAŞCAK

Aksu Enerji’nin açıklamasına göre, yapımına yeni başlanılacak diğer santrallerin inşaatı tamamlandıktan sonra Aksu Enerji’nin güneş enerji santrali kurulu gücü 6 MW’ye ulaşacak. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler