1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çiftçilerin elektrik faturalarına kolaylık

Çiftçilerin elektrik faturalarına kolaylık

Aydem Perakende, Gediz Perakende ve Denizbank iş birliğiyle Aydın, Denizli, Muğla, İzmir ve Manisa’da çiftçilere elektrik faturalarında kolaylık sağlanıyor. 

Çiftçilerin elektrik faturalarına kolaylık

Enerji Günlüğü - Çiftçiler, Denizbank Üretici Kart’la elektrik faturalarını Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nde dört aya varan vade seçenekleriyle ödeyebilecekler. 

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Denizbank ile çiftçilere destek veren iş birliği anlaşmasına imza attı. Bu kapsamda, Denizbank’ın çiftçilere özel sunduğu ve mazot, gübre, tohum gibi tüm tarımsal girdi alımlarında kullanılabilen Üretici Kart’ın avantajları genişletildi. Denizbank Üretici Kart ile Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden dört aya varan uygun ödeme avantajlarıyla elektrik faturası ödemeleri yapılabilecek. Üstelik bir ay vadede %0 faiz olanağından yararlanılırken, çiftçiler geri ödemelerini ürünlerinin hasat zamanında yapabilecek. 

Bitkisel üretim ve hayvancılık yapan çiftçilik belgesi sahibi üreticilerin iş birliğinden yararlanmaları için, en yakın Denizbank şubesine gidip Üretici Kart başvurusu yapmaları gerekiyor. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye, Aydem Perakende ve Gediz Perakende hizmet noktalarından, web sitelerinden ve 0850 800 0 186 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Aydem Perakende, görevli tedarik şirketi olarak hizmet verdiği Aydın, Denizli ve Muğla illeri ile Türkiye’nin 81 ilinde 2 milyondan fazla noktada enerji sağlıyor. Gediz Perakende de, İzmir ve Manisa illerinde müşterilerin ihtiyaçlarına daha hızlı ve kalıcı çözümler üreterek 3 milyondan fazla noktada 12 milyondan fazla insana enerji sağlıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler