1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Akaryakıtçılar arası uzlaşmazlıkları bu Komisyon çözecek!

Akaryakıtçılar arası uzlaşmazlıkları bu Komisyon çözecek!

Enerji Günlüğü - Akaryakıt sektöründe istasyoncularla ana dağıtıcılar arasındaki uzlaşmazlıkları çözecek bir uzlaştırma komisyonu oluşturuldu....

Akaryakıtçılar arası uzlaşmazlıkları bu Komisyon çözecek!

Enerji Günlüğü - Akaryakıt sektöründe istasyoncularla ana dağıtıcılar arasındaki uzlaşmazlıkları çözecek bir uzlaştırma komisyonu oluşturuldu. Komisyon, iki resmi arabulucu avukat ile akaryakıt istasyonu sahiplerinden oluşuyor. 

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşverenler Sendikası (EPGİS) adı altında kurulması planlanan sendika resmi kuruluşunu beklemeden, sektördeki oyuncuların yaşadığı sorunlara yönelik çözümler geliştirmeye dönük çalışmalarına başladı. EPGİS, tüm üyelerinin ana dağıtıcı firmalarla yaptıkları anlaşmalar ve tarafların bu anlaşmalara riayet etmemesi sonucu ortaya çıkan sorunların sulh yoluyla çözülmesi adına Arabulucu/Uzlaştırıcı Komisyonu kuruyor. 

EPGİS Kurucular Kurulu adına yapılan açıklamalarda sendikanın akaryakıt bayi sorunlarına hem makro hem mikro düzeyde çare arayacağı belirtilirken, kurulacak Arabulucu/Uzlaştırıcı Komisyon'da taraflar arası ilişkilerin sağlıklı yürümesi ve uyumlu bir ticari işleyiş için her türlü desteğin verileceği kaydedildi. Sorunları mahkemeye ulaşmadan çözmek için çalışacak Komisyon'da ikisi resmi arabulucu unvanına da sahip 5 avukat ile sendika kuruluş sürecinde rol üstlenen 9 istasyon işletmecisi yer alıyor." 

İŞTE EPGİS ARABULUCU/UZLAŞTIRICI KOMİSYON ÜYELERİ

Av. Ayla SONGÖR (Resmi arabulucu)

Av. Tuncay SONGÖR (Resmi arabulucu)

Av. Dr. İbrahim GÜL

Fesih AKTAŞ

Av. Aslı ÇELİK

Av. Alper KANSU

Burak GÜLER

Erdem ÖZTÜRK

Caner ATALAY

Cevat AKKANLI

Mustafa BOĞATEMUR

Güven ÇAKIR

Fikret AKSU

Bahan ÖZKAN

 

AKARYAKITÇILARDAN YENİ BİR İŞVEREN SENDİKASI

Önceki ve Sonraki Haberler