1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. Bursa’da nükleer enerji ve çevre hocaları aranıyor

Bursa’da nükleer enerji ve çevre hocaları aranıyor

Enerji Günlüğü - Bursa Teknik Üniversitesi, çevre ve enerji sistemleri mühendisi akademisyenler alacak. Bursa Teknik Üniversitesi Doğa Bilimleri Mimarlık...

Bursa’da nükleer enerji ve çevre hocaları aranıyor

Enerji Günlüğü - Bursa Teknik Üniversitesi, çevre ve enerji sistemleri mühendisi akademisyenler alacak. 

Bursa Teknik Üniversitesi Doğa Bilimleri Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi’nin çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere 14 adet profesör, doçent ve yardımcı doçentlik kardosuna öğretim üyeleri alınacak. Alınacak akademisyenlerden ikisi Çevre Mühendisliği ve Enerji Sistemleri Mühendisliği’nde görevlendirilecek. Çevre Mühendisliği Yardımcı Doçentlik kadrosu için başvuracak adaylarda, lisans ve lisansüstü derecelerini Çevre Mühendisliği alanından almış olmaları şartı aranıyor. Ayrıca toprak kirliliği konularında çalışmaları bulunması istenen adaların İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmaları da şart. 

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü’ne Enerji Sistemleri Mühendisliği Ana Bilim Dalı’nda görevlendirilecek yardımcı doçent adaylarının da lisansüstü derecelerini Enerji Bilimi ve Teknolojisi alanından almış olmaları şart. Nükleer enerji konularında çalışmaları bulunması da istenen adayların İngilizce ders verebilecek yeterlilikte olması da isteniyor. 

İsteklilerin 29 Temmuz 2017 tarihine kadar başvuruda bulunmaları grekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler