1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Teksan Mali İşler Direktörü Ceyhan Baştürk oldu

Teksan Mali İşler Direktörü Ceyhan Baştürk oldu

Enerji Günlüğü - Teksan Jeneratör, Finans ve Muhasebe organizasyonlarından sorumlu Mali İşler Direktörü olarak Ceyhan Baştürk atandı.Jeneratör ve kesintisiz...

Teksan Mali İşler Direktörü Ceyhan Baştürk oldu

Enerji Günlüğü - Teksan Jeneratör, Finans ve Muhasebe organizasyonlarından sorumlu Mali İşler Direktörü olarak Ceyhan Baştürk atandı.

Jeneratör ve kesintisiz güç kaynakları şirketi Teksan Jeneratör ailesine Ağustos ayında katılan Ceyhan Baştürk, Finans ve Muhasebe organizasyonlarından sorumlu Mali İşler Direktörü olarak görev yapacak.

Galatasaray Lisesi mezunu olan Ceyhan Baştürk, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nü bitirdi. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İşletmecilik Yüksek Lisans Programını tamamladı.

 

Daha önce Mavi Giyim Denetim Direktörlüğü, Doğa Okulları Asist Öğretim Kurumları Mali İşler ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı ile Adel Kalemcilik Mali İşler Direktörlüğü yapan Ceyhan Baştürk, bundan sonra Teksan Jeneratör’ün hedef ve politikaları çerçevesinde tüm mali süreçlerin yönetilmesinden sorumlu olacak.

 
Önceki ve Sonraki Haberler